NAČIN RADA

Dobrodošli na naše stranice!!!

Sve statistike pokazuju da je u današnje vrijeme debljina, odnosno broj stanovnika sa prekomjernom tjelesnom masom dostigao prevelike razmjere. S obzirom da je debljina jedan od najznačajnijih uzroka kroničnih bolesti (hipertenzije, dijabetesa, srčanih bolesti i sl.) mršavljenje je prvi korak prema zdravlju. Nova- Forma J.Lo studio za oblikovanje tijela u gubitku prekomjerne težine razveselilo je već tisuće žena.

Nova Forma nudi Vam individualne programe za mršavljenje gdje se izbor i broj tretmana prilagođava svakoj osobi posebno a uz stručno osoblje i osobne asistente dolazite do željenih rezultata. Opuštena atmosfera i ugodan ambijent samo doprinose u postizanju obostranih ciljeva. Na ovim ćete stranicama pronaci informacije o našem studiju, stručnom osoblju, o načinu rada te uslugama koje nudimo. Možda upravo ovdje pronađete riješenje za svoju novu formu bez viška centimetara, kilograma i celulita.

Način rada našeg studija za mršavljenje i oblikovanje tijela temelji se na dugogodišnjem iskustvu u oblikovanju tjela te revolucionarnim tehnološkim dostignućima. U našem studiju probleme prekomjerne težine, uklanjanja masnih naslaga te učvršćivanje muskulature riješavamo na cjelokupan i inovativan način. Cjelokupan zato što se problema riješavate u potpunosti i trajno koristeći vježbanje i korigirajući prehranu.

Kao što je već napomenuto našim načinom rada individualno pristupamo svakoj klijentici sastavljajući program po njezinoj želji i našoj stručnoj sugestiji i mišljenju uključujući i nutricionističko savjetovanje. Rezultati Vam se s naše strane jamče pismeni putem zbog Vaše osobne sigurnosti ulaganja.

OBAVIJEST O POPUSTIMA


KONTAKT INFO

KONTAKT TELEFON 01 2910 976

Dođite na besplatnu analizu tijela!

Newsletter
Pratite nas na iGooglu

Add to Google Reader or Homepage