HIFU TRETMAN

Najnovija i najnaprednija tehnologija u estetskim tretmanima kojoj je potreban samo jedan tretman za postizanje nevjerojatnih rezultata. Najdjelotvorniji aparat u tretiranju opuštene kože lica, vrata i dekoltea, te razbijanja masnih nakupina.

Jedinstvena karakteristika aparata je vrlo precizno, energetsko i dubinsko djelovanje. Postignuti rezultati traju i do nekoliko godina ovisno o stanju i dobi kože. Ne-invazivna metoda koja zamjenjuje kirurške tretmane.

Visoko fokusirani ultrazvuk koji za razliku od svih dosadašnjih aparata koji su djelovali samo na površini kože, djeluje duboko pod kožom. Djeluje na (SMAS) tkivo koje podržava kožu i slojeve masnog tkiva. Njegova nevjerojatna učinkovitost potvrđena je brojnim kliničkim ispitivanjima. Koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog inteziteta koja izaziva zagrijavanje tkiva u sjecišnoj točki ultrazvučnih valova i postiže temperaturu od 60°C do 70°C.

HIFU tretmani su sigurani, jer dolazi do zagrijavanja isključivo u žarišnoj točki i ne postoji opasnost od nekontroliranog zagrijvanja. S obzirom na visoku temperaturu koju postiže stimulira stanice i proizvodnju kolagena i elastina, te pomlađivanje tkiva. Prirodni lifting vidljiv je nakon jednog tretiranja i ne zahtjeva nikakav oporavak klijenta.

Razbija masne ćelije i celulit, jer u stanicama masnog tkiva izaziva oštećenja i time postiže njihovo postupno uklanjanje. Unutar 8-12 tjedana vide se rezultati, jer to je vremenski period potreban tijelu kako bi ono prirodnim putem uklonilo uništene masne ćelije. Kod nekih osoba rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana ili nakon par sati, a krajni rezultat se očituje u periodu od 60 do 90 dana.

Ova metoda je pogodan za sve osobe koje žele usporiti i smanjiti znakove starenja kao i produžiti kirurški učinak liftinga. Rezultati su zadivljujući, a oporavka gotovo da i nema pa se nakon tretmana možete posvetiti svojim svakodnevnim obvezama. Tretmani se mogu raditi tijekom cijele godine.

KONTRAINDIKACIJE ZA TRETMAN:
·Trudnoća i dojenje
·Srčana bolest
·Šum srca i nepravilan rad srca
·Pacemaker
·Epilepsija
·Osip,plikovi
·Konzumiranje alkoholnih pića
·Čirevi
·Bolesti želuca, crijeva,jetre, gušterače
·Bilo koji oblika raka
·Astma
·Gripa
·Prisutnos bilo kakve lokalne ili sustavne kožne bolesti koja zacjeljuje
·Opekline od sunca
·Pretjerana potkožna masnoća
·Novonastali ožiljci
·Otvorene rane
·Cistične akne na licu
·Prisutnost implatanta
·Dugogodišnje pušenje
·Mentalna bolest
·Estetski tretmani u području lica: zatezanje lica, bilo kakvi tretmani ubrizgavanja injekcijom, botox u zadnjih 6 mjeseci, pomlađivanje laserskim tretmanom u zadnjih 6 mjeseci, duboki pilinzi lica u posljednjih 6 mjeseci
·Uzimanje izotretinoina (lijek koji utječe na stvaranje sebuma, koristi se za liječenje akni) i retinoida (lijek za liječenje akni i psorijaze) u zadnjih 2 tjedna
·Korištenje antidepresiva
·Korištenje varafarina i heparina (lijekovi koji se koriste za sprječavanje tromboze ili zgrušavanje krvi) u zadnjih 2 tjedna
·Veći operativni zahvati u prethodnoj godini

 

OBAVIJEST O POPUSTIMA

 

KONTAKT INFO

KONTAKT TELEFON 01 2910 976

Dođite na besplatnu analizu tijela!

Newsletter
Pratite nas na iGooglu

Add to Google Reader or Homepage