MADEROTERAPIJA

Maderoterapija (terapija drvetom) je tehnika masaže koja potiče iz Kolumbije i koja se zasniva na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže i namjenjena je osoba sa disproporcionalnim, lokalnim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potkožnom tkivu, borama i celulitom.

Ovom metodom stimulira se i popravlja ravnoteža energije, smanjuje stres i oslobađaju mišići i zglobovi od bolova. Sve ove blagodati maderoterapije su uvjetovale proširivanje primjene i u estetske svrhe. Može se koristiti za dobivanje čvrstine tijela, zategnutosti kože, za smanjivanje i lokalizaciju broja masnih stanica, izbacivanje toksina, viška vode i celulita.

Ovo oslobađanje od toksina potiče metabolizam na sagorijevanje masti. Također, razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja na koži i omogućava se ravnanje i zatezanje kože. Instrumenti koji se koriste u maderoterapiji, dizajnirani su tako da se prilagođavaju različitim dijelovima tijela.

100% Prirodna

100% Neinvanzivna

100% Nema kontraindikacije

Maderoterapija se preporučuje za:
Opuštanje tijela i uma
Stimulaciju limfnog sistema
Eliminaciju toksina
Ubrzanje metabolizma
Razbijanje celulita
Sagorevanje masti
Tonus i zatezanje
Redukciju obujma

Cilj ove aplikacije je eliminacija toksina koji se skupljaju u različitim dijelovima tijela kao što su kukovi, noge, bedra ili trbuh. Ova vrsta masaže aktivira mikrocirkulaciju u tretiranoj oblasti, a također eliminira zadržavanje vode, masti i ostalih štetnih stanica u tretiranim dijelovima tijela. Također se koristi za oblikovanje i učvršćivanje stražnjice.

Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju stanice iznutra. Zbog toga terapija je posebno efektivna za:

Oblikovanje struka
Eliminaciju masti na bokovima
Definiranje nogu
Zatezanje butina i nogu
Smanjenje obujma struka
Definiranje ruku

OBAVIJEST O POPUSTIMA

Incoming search terms for the article:

KONTAKT INFO

KONTAKT TELEFON 01 2910 976

Dođite na besplatnu analizu tijela!

Newsletter
Pratite nas na iGooglu

Add to Google Reader or Homepage