Nova forma

Studio za oblikovanje tijela i aktivno vježbanje


Misija


Želimo stvoriti zajednicu zadovoljnih i sretnih žena, zdravog stila života i nove, dobre forme – oblikovanog, njegovanog i vitkog tijela, koje svoju novu formu tijela i duha oblikuju u našem studiju na Kvaternikovom trgu 2 i u prirodi.

Dobro nam došle! Veselimo Vam se!

Nova forma – zdrava norma!

Nova forma tim

Štefanija

stručna savjetnicaViše od 15 godina radi u struci, s naglaskom na tretmanima oblikovanja tijela, mršavljenju i masažama. Voli sport, glazbu, prirodu, knjige i životinje. Bavila se atletikom 12 godina. u slobodno vrijeme najdraže su joj šetnje prirodom s njenim psom Đekijem.


Lidija

vlasnica tvrtke, dipl.ekonomisticaDugogodišnja djelatnica u turizmu, konzultantica, ko-autorica knjige “Biciklistički vodič  Središnjom Hrvatskom, Slavonijom i Baranjom”  u izdanju Mozaik knjige (2017.). Voli glazbu, fotografiju, rad s ljudima, prirodu, biljke i životinje, a obožava boravak na otvorenom u vožnji biciklom i planinarenju. 


Boris

trener/direktor, dipl. ekonomistVišegodišnji cestovni biciklist i trener biciklizma, turistički pratitelj, konzultant u turizmu. Više od 300.000 km na biciklu. Voli sve što vole aktivne osobe.